Är du nyfiken?

postat i Nyheter 0

Hoppas du har haft en helt underbar sommar med en massa sol, bad och ledighet. Inte minst mat och dryck. Vi har har hört av många nöjda gäster under sommaren som har besökt böckernas utvalda pärlor. Hösten närmar sig och vad passar bättre än att äta goda middagar eller njuta av underbara spa-upplevelser? Kom ihåg att nyttja alla 12 restauranger som bjuder på middag eller de 8 spa-anläggningar som välkomnar dig att njuta innan den 31e december. Så länge räcker 2014 års bok.

Är du nyfiken på vilka som bjuder in dig nästa år? Redan nu kan vi avslöja några av pärlorna och nyheterna; vad sägs om Operakällaren, Vollmers, Atmosfär, Linje 10, Broms Karlaplan, Görvälns Slott (årets boutique hotell), Lux dag för dag, Bantorget 9, Sofiero Slottsrestaurang, Nynäs Havsbad, Sturebadet, Sture med flera? Ja, alla listor är satta och vi har jobbat mycket hårt för att kunna erbjuda dig det bästa någonsin. Helt säkert kommer du att bli nöjd. Och så listar vi äntligen Göteborg igen till mångas glädje. Vi är otroligt glada för detta! Du kommer att kunna besöka VRÅ, Koka, Linnéa Art Restaurant, Wasa Allé, Mr. P med flera. Fyra böcker alltså; Stockholm, Göteborg, Malmö och Stockholm SPA. Säljstart 1 oktober.

Vi har 2-3 dagars leveranstid. Fri frakt. Kort- och fakturabetalning. Perfekt present till dig själv, någon du tycker om eller dina anställda.

EATswedenhaftet

Granboken
Granboken
Granboken

En halv miljon barr i vardagsrummet. Så mycket barr finns det på en normalstor svensk julgran. Alla dessa barr, eller i alla fall de flesta av dem, vill du ska sitta kvar på din gran över jul och nyår. Hur fixar du detta?

I Granboken får du alla tips och råd på hur du ska få din gran att må bra och hålla sig så vacker som möjligt. Här får du även läsa allt om julgranens historia och dess ursprung, hur du planterar och odlar den på bästa sätt, att tänka på när du köper eller hugger den, ta del av roliga anekdoter och få inspiration om olika sorters julgranspynt från julgranens barndom fram till modern tid.

“Granboken innehåller allt du behöver veta om granen”

199 kr Beställ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *