Ses vi på Formex?

postat i Nyheter 0

Välkomna att träffa oss på Formex – största mötesplatsen för nordisk inredningsdesign. Vi är så taggade och hoppas få träffa många av er. Ta tillfället i akt att berätta om dina favoriter. Få reda på lite nyheter eller kom bara och prata mat och spa med oss. På Formex samlas 850 utställare, 23 000 nationella besökare och över 800 medierepresentanter. Formex är en branschmässa som är öppen för dig som är verksam inom följande områden: present, hemtextil, inredning, mode, delikatesser/mat och leksaker.

Ta gärna tillfället i akt och träffa oss. För mer info om Formex läs här.

Öppettider den 14-17 januari
Onsdag 09.30-19.00
Torsdag 09.30-19.00
Fredag 09.30-18.00
Lördag 09.30-17.00

eatswedenmassa

Granboken
Granboken
Granboken

En halv miljon barr i vardagsrummet. Så mycket barr finns det på en normalstor svensk julgran. Alla dessa barr, eller i alla fall de flesta av dem, vill du ska sitta kvar på din gran över jul och nyår. Hur fixar du detta?

I Granboken får du alla tips och råd på hur du ska få din gran att må bra och hålla sig så vacker som möjligt. Här får du även läsa allt om julgranens historia och dess ursprung, hur du planterar och odlar den på bästa sätt, att tänka på när du köper eller hugger den, ta del av roliga anekdoter och få inspiration om olika sorters julgranspynt från julgranens barndom fram till modern tid.

“Granboken innehåller allt du behöver veta om granen”

199 kr Beställ

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *