Vi önskar dig en underbar sommar!

postat i Nyheter 0

Njut av härliga restauranger och läckra spa-anläggningar i sommar. Slappa, njut och lyxa. Några av Stockholms och Skånes bästa krogar bjuder dig på middag. Några har härliga uteserveringar och en del är belägna mitt i naturen. Har du besökt nyrenoverade Mr. French på Skeppsbron? Eller ekologiska gården Ängavallen utanför Malmö eller Fiskrögeriet i Skanör? Ta båten ut till Bockholmen utanför Stockholm eller cykla till Djurgårdsbrunn. Njut!

Trevlig sommar!

Vi har 2-3 dagars leveranstid. Fri frakt.

Granboken
Granboken
Granboken

En halv miljon barr i vardagsrummet. Så mycket barr finns det på en normalstor svensk julgran. Alla dessa barr, eller i alla fall de flesta av dem, vill du ska sitta kvar på din gran över jul och nyår. Hur fixar du detta?

I Granboken får du alla tips och råd på hur du ska få din gran att må bra och hålla sig så vacker som möjligt. Här får du även läsa allt om julgranens historia och dess ursprung, hur du planterar och odlar den på bästa sätt, att tänka på när du köper eller hugger den, ta del av roliga anekdoter och få inspiration om olika sorters julgranspynt från julgranens barndom fram till modern tid.

“Granboken innehåller allt du behöver veta om granen”

199 kr Beställ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *