Göteborgs pärlor…

postat i Nyheter 0

Många har mailat. Många har önskat, frågat och undrat. “När kommer Göteborg?”. Nu är den här. Äntligen kan vi åter vägleda er till Göteborgs bästa restauranger och det bästa av allt är att de bjuder dig på middag.

Vad sägs om prisade och välrenommerade (nu senast i DI-weekend) Barrique som baserar sin meny på sina viner och inte tvärtom? Råda Säteri som bjuder in till något harmoniskt och oförglömgligt? Eller varför inte prisbelönta vRÅ som sägs vara landets bästa japanska? Vi listar för all del en gäng underbara klassiker så som Fiskekrogen (bild ovan), Wasa Allé och Linnéar Art Restaurant (bild nedan) och många fler. Välkommen till bords!

Boken börjar gälla 1 november. Först till kvarn!

Granboken
Granboken
Granboken

En halv miljon barr i vardagsrummet. Så mycket barr finns det på en normalstor svensk julgran. Alla dessa barr, eller i alla fall de flesta av dem, vill du ska sitta kvar på din gran över jul och nyår. Hur fixar du detta?

I Granboken får du alla tips och råd på hur du ska få din gran att må bra och hålla sig så vacker som möjligt. Här får du även läsa allt om julgranens historia och dess ursprung, hur du planterar och odlar den på bästa sätt, att tänka på när du köper eller hugger den, ta del av roliga anekdoter och få inspiration om olika sorters julgranspynt från julgranens barndom fram till modern tid.

“Granboken innehåller allt du behöver veta om granen”

199 kr Beställ
Skärmavbild 2014-10-08 kl. 12.04.22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *