Ses vi på bokmässan?

postat i Nyheter 0

Vi närmar oss releasedatum. 1 oktober släpps alla böcker i år vilket är en månad tidigare än vanligtvis. Som vanligt är det först till kvarn och en begränsad upplaga. Vi är otroligt glada att kunna presentera våra bästa listor någonsin med riktiga höjdare så som Operakällaren, Vollmers, Koka och Nynäs Havsbad. Nyhet är ju att vi återinför Göteborg igen vilket känns fantastiskt.

Redan nu kan du beställa böckerna. Se nedan. Vi vågar garantera att du kommer att bli riktigt nöjd!

Vi har 2-3 dagars leveranstid. Fri frakt. Kort- och fakturabetalning. Perfekt present till dig själv, någon du tycker om eller dina anställda. Vi erbjuder också mängdrabatt som uppdateras automatiskt i kassan; 3-9 böcker 10% rabatt. 10 böcker eller fler 20% rabatt.

Är du på Bokmässan i Göteborg? Kom förbi vår monter E03:12 och säg hej!

Granboken
Granboken
Granboken

En halv miljon barr i vardagsrummet. Så mycket barr finns det på en normalstor svensk julgran. Alla dessa barr, eller i alla fall de flesta av dem, vill du ska sitta kvar på din gran över jul och nyår. Hur fixar du detta?

I Granboken får du alla tips och råd på hur du ska få din gran att må bra och hålla sig så vacker som möjligt. Här får du även läsa allt om julgranens historia och dess ursprung, hur du planterar och odlar den på bästa sätt, att tänka på när du köper eller hugger den, ta del av roliga anekdoter och få inspiration om olika sorters julgranspynt från julgranens barndom fram till modern tid.

“Granboken innehåller allt du behöver veta om granen”

199 kr Beställ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *