Har du en dejt?

postat i Nyheter 0

Skärmavbild 2015-01-27 kl. 21.43.24

Har du en dejt?

Om inte, är det dags att börja planera… Den 14:e februari är det alla hjärtans dag och en dag att fira lite extra. Kanske gör du det med din kärlek? En vän? En kollega? En förälder? Det viktigaste är att man firar lite extra. Bjud på middag eller en SPA-upplevelse. Det kommer garanterat att bli uppskattat.

Du vet väl att EAT- och SPASweden är Sveriges mest uppskattade present? Ingen säger nej till lyxmiddagar eller SPA-anläggningar. Helt säkert. Men boka i god tid! Och glöm inte rosen oavsett vem du tar med dig. På alla hjärtans dag säljs det över fyra miljoner rosor i Sverige. Happy Valentine!

Vi firar med att erbjuda dig ett kärlekspris på 295 kr (ord. pris 365 kr). Ange koden Valentine i kassan.

Nynnas

Granboken
Granboken
Granboken

En halv miljon barr i vardagsrummet. Så mycket barr finns det på en normalstor svensk julgran. Alla dessa barr, eller i alla fall de flesta av dem, vill du ska sitta kvar på din gran över jul och nyår. Hur fixar du detta?

I Granboken får du alla tips och råd på hur du ska få din gran att må bra och hålla sig så vacker som möjligt. Här får du även läsa allt om julgranens historia och dess ursprung, hur du planterar och odlar den på bästa sätt, att tänka på när du köper eller hugger den, ta del av roliga anekdoter och få inspiration om olika sorters julgranspynt från julgranens barndom fram till modern tid.

“Granboken innehåller allt du behöver veta om granen”

199 kr Beställ

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *